Ma bucur sa cunosc oameni noi de fiecare data, indiferent de situatie si de lectiile pe care le am de invatat de la ei, bune sau rele. Ma bucur si mai mult ca am reusit sa descopar pasiuni care ma ajuta sa interactionez cu alte persoane. Chiar discutam si cu alti colegi cat de rau le pare ca nu si-au descoperit nici pana acum alte hobby-uri care sa le ofere o altfel de satisfactie fata de jobul principal.

Astazi vreau sa va povestesc despre ultima sedinta foto pe care am facut-o in Bucuresti.

Am cunoscut-o pe Gianina Avram. O urmaresc de mult timp pe Instagram si ma inspira cu fiecare poza pe care o posteaza. Pentru ca ma regasesc de fiecare data. Avem aceleasi pasiuni pentru mancare sanatoasa, miscare si multa voie buna. Plus ca ma hipnotizeaza cu ochii ei albastri. Nu stiu de ce, ma gandesc de fiecare data la vata de zahar cand ii privesc. Dar, oare unde am vazut eu vata de zahar de un albastru asa intens? Probabil imaginatia mea care se gandeste numai la unicorni si glitter  toata ziua…

Am schimbat cateva vorbe la inceput, dar am avut un feeling bun de la prima strangere de mana. Ne-am apucat de shooting imediat, sa nu pierdem nici un moment. Am fost foarte placut surprinsa sa imi dau seama ca e naturala si chiar are un talent pentru stat la poze :)) Sincer, nu puteam sa ma opresc din fotografiat.

Mai facuse o singura sedinta foto inainte, dar parea ca face lucrul asta de ani de zile. Secretul ei? Incredere in sine si naturalete.

Va las cateva poze pentru inceput si o sa va povestesc in articolul viitor ce discutii interesante am avut.

Acum trebuie sa fug, zborul meu catre Paris este peste cateva minute. Ne vedem pe Instagram zilele astea.

Hugs, I.