“I’m gonna follow the sun…”and meet Elena…press play  ♡

O cunosc pe Elena de la clasa de Body Pump. Ea este fata cu parul in vant care sta mereu langa mine si nu ma lasa sa renunt cand simt ca explodez de la exercitiile lui Ionut. 🙂 Cand sunt in intarziere, imi pregateste si mie echipamentul. Atat e de draguta.

Imi amintesc prima oara cand am vazut-o la sala, acum mai bine de un an. Abia incepusem antrenamentul de BP. Stiti senzatia aceea, cand esti nou intr-un loc, cei din jur te inspecteaza pentru ca nu te-au mai vazut, iar tu incerci sa nu prea iesi in evidenta si te uiti in sus, pe pereti de parca “prinzi avioane”? De data asta, n-am prins chiar multe avioane, pentru ca nu imi puteam lua ochii de la ea. Ma simteam chiar aiurea la un moment dat, ca ma uit insistent, dar nu cred ca m-a observat. O energie debordanta, parul lung si usor buclat, ochi caprui si mari, buze pline, zambet larg…mi-a trebuit un an sa ii spun ca mi-ar placea sa o fotografiez si cand am intrebat-o, mi-a spus ca si ea voia sa ma intrebe acelasi lucru de mai mult timp. Oare de ce ne este atat de teama sa abordam pe cineva? Teama asta de respingere sau esec ne face sa pierdem foarte multe lucruri. Zic sa fim mai indrazneti, nu? Ce se poate intampla?


Desi parea prima zi oficiala de primavara si soarele stralucea indraznet, vantul aprig ne-a cam dat planurile peste cap si am schimbat vreo trei locatii, sa obtinem rezultatul dorit.

Dar ne-am distrat. Banuiesc ca asa se intampla cand faci ceea ce iti place. Enjoy the view 🙂

And the girl behind the camera 🙂

We were a matchy match with yellow, although we did not even talk about outfits…

Follow me on Instagram if you wanna see more

XOXO,

Iulia